Leden


Hieronder ziet u de leden van Schuurfeest Bant commissie. Deze mannen organiseren samen het gezellige schuurfeest. Uiteraard met veel hulp van hun partners en de vele vrijwilligers!


Henk Slump - Verkoopt veel lulkoek en boterkoek. Doet elke dag een rollenspel. Is binnen de commissie PBO-er (ProefBallonOpblazer). Heeft eens een schimmel van een dermatoloog overgenomen. Was vroeger al de juf meester.


Fred Bouma - lid van de technische dienst van de Schuba. Heeft er persoonlijk voor gezorgd dat de cursus lassen voor beginners is afgelast. Wil bij sommige personen de kop wel eens verbouwen (mits gesponsord door Gamma).

Niels Sonneveld - naast voetbal is dit zijn tweede en derde hobby. Hij regelt veel dingen op de achtergrond. Muziek vindt ie leuk, vooral met het geluid aan.

  Peter Boerema - cum fraude geslaagd voor de cursus "klussen met je neus er tussen". Z'n gesprekken hebben vaak de diepgang van een badeend c.q. surfplank. Is dol op koeklopen en zakhappen

Karel Dijkhof - ziet er na een feestlift weer pikobello uit. Type duracell-konijn dat doorgaat als de rest ophoudt. Kan de L niet uitspreken. Spreekt iedereen daarom aan met U. Is vanaf z’n geboorte ongeneeslijk vrolijk verklaard.

Jelle Oosterhof - op wiskunde scoorde hij beter dan de leraar. Wilde zelf geen leraar worden, maar zocht het hogerop. Bij Offringa Heftrucks welteverstaan. Is een handige jongen met 2 rechterhanden.Alex Slump - weet nog steeds niet wie het dagboek van Anne Frank heeft geschreven. Gaat graag naar cursussen. Steekt daar veel op (zeker 10 sigaretten). Denkt dat niet roken het humeur ernstig schaadt. Zat achterstevoren op de ooievaar toen ie geboren werd.

  Rob van Steen - Rustig, maar harde werker. Veel ervaring met zandmanagement. Uiteraard wel met 'gegronde' redenen. Heeft opleiding genoten in binnen- en buitenBant. Niet erg fotogeniek.

Marius de Vries - kleurrijk figuur die vroeger op Nijenrode heeft gezeten. Inderdaad om de dakgoot schoon te maken! Type probleemdrinker maar heeft er zelf geen probleem mee. Is van nature zo nuchter als een lege maag. De man met de 2 linke handjes!

Jan Martijn Hekman - wilde altijd elektricien worden maar kon niet tegen de spanning. Heeft eens 180 uur darts gekeken. Type pedaalemmer: gooi maar vol! Danst graag de souvlaki want te vreten is ie niet. Gaat vaak voor het knielen de moskee uit.

Mark Timmer - een jongen die doorpakt, aanpakt en uitpakt. Niet afpakt. Een rem zit er niet op. Loopt vaak sneller dan zijn schaduw. Wordt ook wel Mark Slump genoemd. Harde werker die ook van een feestje houdt.  facebook icon